Stresscoaching

Stresscoaching har som udgangspunkt afsæt i behandling af symptomerne, samt identificering af kilden til stressproblematikken, hvad enten det er i virksomheden og/eller familien eller det handler om gamle indgroede mønstre og vaner.

Stresscoachingen sikrer, at der arbejdes med helheden, således at der arbejdes hele vejen rundt om den enkelte. Vi arbejder ud fra en model hvor der sættes fokus på de ydre påvirkninger, den enkeltes indre overbevisninger, fysiologi og kropslighed.

I vores stresscoaching bruger vi stressbalance metoden, der tager udgangspunkt i den nyeste forskning omkring stress, personlig og mental sundhed.

Vi skaber bedre balance for den stressramte og vi arbejder helhedsorienteret med ”De fire stressforhold” og ”Balanceret Intelligent Lederskab” der tager udgangspunkt i at balancere og udvikle vores mentale, sociale, emotionelle, morale og fysiske intelligens.

Ring til Jesper på tlf. 2711 6767, hvis du vil have en snak om Stresscoaching.

Kontakt os

Vores nyeste kursus i personligt lederskab er vi ret begejstrede for. Her forener intelligens, bevægelse, dans, meditation, præsentationsteknikker i en skøn blanding. Det kan du læse mere om her.

Har du hørt Jespers foredrag: Er du stresset? Er du presset?  Har du travlt? eller er det bare noget du siger? Læs mere her.

Vidste du at vi både laver workshops i teamudvikling og stress forebyggelsesstrategier?