Stresscoaching / behandling

Stresscoaching har som udgangspunkt afsæt i behandling af symptomerne samt identificering af kilden til stressproblematikken, hvad enten det er i virksomheden og/eller familien, eller det handler om gamle indgroede mønstre og vaner.

Stresscoachingen sikrer, at der arbejdes med helheden, således at der arbejdes hele vejen rundt om den enkelte. Vi arbejder ud fra en model, hvor der sættes fokus på de ydre påvirkninger, den enkeltes indre overbevisninger, fysiologi og kropslighed.

I vores stresscoaching bruger vi stressbalancemetoden, der tager udgangspunkt i den nyeste forskning omkring stress og personlig og mental sundhed.

Vi skaber bedre balance for den stressramte, og vi arbejder helhedsorienteret med ”De fire stressforhold” og ”Balanceret Intelligent Lederskab” (BIL), der tager udgangspunkt i at balancere og udvikle vores mentale, sociale, emotionelle, moralske og fysiske intelligens.

Vi har udviklet vores online stresskurser ud fra den senest opdaterede forskning på stressområdet, samt de erfaringer vi har gjort gennem de seneste 15 års arbejde med stressbehandling og -forebyggelse.

Onlinekurserne er meget mere end forebyggelse og behandling af stress. Vi arbejder også i høj grad med dit personlige lederskab, og din mentale og fysiske sundhed. Så glæd dig til alle de positive sideeffekter, der følger med kurset. Vi har dygtige og veluddannede stresscoaches i hele landet.

 

Ring til Jesper på tlf. 2711 6767, hvis du vil have en snak om stresscoaching, eller skriv til mail@stressamb.dk.

Har du hørt Jespers foredrag: Er du stresset? Er du presset?  Har du travlt? Eller er det bare noget, du siger? Læs mere her.

 

Vidste du at vi både laver workshops i teamudvikling og stressforebyggelsesstrategier?

Stressambassadøren er associeret partner med HUMANsupport