Lederudvikling

Lederudvikling, Balanceret intelligent ledelse og stress strategi er blot nogle af de områder en dygtig leder skal udvikle.

Vigtigst er dog evnen til at arbejde mod virksomhedens målsætninger og udvikle sine medarbejder så de performer optimalt. Kunne nu tænke dig at få værktøjer til at håndtere disse udfordringer og få et større udbytte af dine ansattes potentiale? – så er Stressambassadørens ledelsesudvikling noget for dig.

Oplever du som leder at flere og flere af dine ansatte oplever symptomer på stress? Ledelsesudvikling tager både udgangspunkt i den enkelte leders og medarbejderes personlige stresshistorie, samt det strategiske niveau med fokus på forebyggelse. Lederen eller ledelsen får værktøjer til at arbejde med, og identificere egen og medarbejderes stress i tide, og vi udarbejder en stress forebyggelses strategi for organisationen.

Ledelsesudvikling kan både foregå individuelt og i ledergrupper og kan bl.a. indeholde:

  • Bag om stress – forebyggelse og håndtering
  • Balanceret Intelligent Ledelse
  • Ledelse i forskellige perspektiver
  • Modstand mod forandringer
  • Teamdynamik og udvikling
  • AI – ressourceperspektivet
  • Konflikthåndtering
  • Feedback
  • Modstand som en ressource

Vi har udviklet vores egen teamudviklingsmodel, som vi kombinerer med stress balance metoden for at sikre, at vi får arbejdet med de akutte udfordringer samt de bagvedliggende faktorer der skaber ubalancer. Målet er at lederen performer bedst muligt og leder med henblik på at udvikle medarbejdere og organisationen bedst.

Vi inddrager vores senest udviklede koncept “Balanceret Intelligent Lederskab” som er udviklet til at håndtere den enkelte leders personlige lederskab, individuel- og teamudvikling, stress strategier samt intern og ekstern kommunikation.

Ring til Jesper tlf. 2711 6767 hvis du vil have flere informationer eller er nysgerrig på hvordan vi arbejder med dig som leder, jeres ledergruppe eller organisation.

Kontakt os

Har du set vores Stressambassadør certificering? Hvis ikke kan du læse mere om den her. Uddan dine nøglemedarbejdere til at forbygge og håndtere deres egen og kollegaers stress.

Er du interesseret i at facilitere grupper og teams? Er du leder og savner du værktøjer og strategi til at håndtere grupper og teamudvikling? Vores proceskonsulent kursus kan du læse mere om her.

Vores nyeste kursus i personligt lederskab er vi ret begejstrede for. Her forener vi balanceret intelligens, personligt lederskab, mental og fysisk sundhed, bevægelse, dans, meditation og præsentationsteknikker i en skøn blanding. Det kan du læse mere om her.

Stressambassadør logo
Stressambassadøren er associeret partner med
KGI Education og Core-Life