Teamudvikling

Teamudvikling sikrer, at der arbejdes forebyggende og der laves konkrete aftaler, for strategier og kommunikation omkring stress udfordringerne.

I teamudvikling arbejdes med det forebyggende perspektiv i forhold til de udfordringer virksomheden har. I teamet identificeres de vigtigste stressorer, og der laves konkrete aftaler, både hvad angår strategier og kommunikation omkring stress problematikkerne.

Vi prioriterer teamets specifikke problemstillinger og arbejder med dem i prioriteret rækkefølge, hvad enten det handler om konfliktløsning, intern kommunikation eller konkrete stressforebyggelses strategier.

Til at løse teamets udfordringer arbejder vi bl.a. med:

  • Modstand mod forandringer
  • Teamdynamik og udvikling
  • AI – ressourceperspektivet
  • Konflikthåndtering
  • Feedback
  • Modstand som en ressource
  • Balanceret Intelligent Lederskab
  • Stress balance metoden

Vi har udviklet vores egen teamudviklingsmodel, som vi kombinerer med stress balance metoden for at sikre, at vi får arbejdet med de akutte udfordringer samt de bagvedliggende faktorer der skaber ubalancer. Hermed kommer den enkelte medarbejder til at performe optimalt og det psykiske arbejdsmiljø bliver i top.

Vi inddrager vores senest udviklede koncept “Balanceret Intelligent Lederskab” som er udviklet til at håndtere individuel- og teamudvikling, stress strategier samt intern og ekstern kommunikation.

Ring til Jesper tlf. 2711 6767 hvis du vil have flere informationer eller er nysgerrig på hvordan vi arbejder med jeres team.

Kontakt os

Har du set vores Stressambassadør certificering? Hvis ikke kan du læse mere om den her Uddan dine nøglemedarbejdere til at forbygge og håndtere deres egen og kollegaers stress.

Er du interesseret i at facilitere grupper og teams? Er du leder og savner du værktøjer og strategi til at håndtere grupper og teamudvikling? Vores proceskonsulent kursus kan du læse mere om her.

Vores nyeste kursus i personligt lederskab er vi ret begejstrede for. Her forener vi balanceret intelligens, personligt lederskab, bevægelse, dans, meditation, præsentationsteknikker i en skøn blanding. Det kan du læse mere om her.

Stressambassadør logo
Stressambassadøren er associeret partner med
KGI Education og Core-Life