Hvad vil vi?

Et stressfrit samfund er vores vision….

Stressambassadøren er et koncept, der uddanner mennesker, til at forebygge og behandle stress..

Vi vil mindske stress i Danmark – og bidrage til at gøre vores samfund stressfrit.

Vi har udviklet et stresskoncept med fokus på uddannelse, personligt lederskab, mental og social sundhed samt forebyggelse.

Visionen er at lave bæredygtig stressbehandling med hovedvægt på forebyggelse, så vi undgår de store konsekvenser stress kan have personligt såvel som økonomisk.

Vi tror på, at vi alle bliver mere glade, får bedre livskvalitet, bliver dygtigere og bedre medarbejdere, chefer, forældre og kærester – uden stress.

Vi vil oplyse om stress – da det er et kæmpe sundheds- og samfundsproblem og vi vil også gerne fortælle de gode, succesfulde historier…

Vi vil have fokus på og skabe debat om stress, så alle ved hvad stress er og hvor farligt og livsbegrænsende det kan være.
Stressambassadøren er et koncept, der via en målrettet indsats hjælper mennesker til at blive stressfrie på bare 10 uger.
Hvis du vil gå skridtet videre og fordybe dig i emnet, forebygge, hjælpe andre med stress, kan du tage vores øvrige online kurser…
Stressambassadøren støtter og udfordrer dig og din kollegaer og virksomhedens strategier, med det formål at skabe bæredygtige stressfrie arbejdsmiljøer, der er baseret på balance, trivsel og optimalt målfokus.

Vores vigtigste mission er at gøre dig og din organisation til den bedste version, ved at sætte lys på og udvikle ressourcer og potentialer. Samtidig vil vi styrke jeres evne og mod til at udfordre personlige og professionelle udviklingsområder.

Hvordan gør vi det..?
Læs mere om stressbalance metoden her.
Læs mere om vores online stresskurser, hvor du kan blive stressfri på mindre end 10 uger.
Vi har udviklet et koncept for virksomheder, som er alle pengene værd. Læs mere om det her.