Hvad vil vi?

Et stressfrit samfund er vores vision….

Stressambassadøren er et koncept, der uddanner mennesker, til at forebygge og behandle stress …

Vi vil mindske stress i Danmark – og bidrage til at gøre vores samfund bedre. Vi tror at stress er kommet for at blive, hvorfor vi vil sætte lys på de positive aspekter ved stress.

Vi har udviklet et stresskoncept med fokus på uddannelse, personligt lederskab, mental og social sundhed samt forebyggelse. Visionen er at lave bæredygtig stressbehandling med hovedvægt på forebyggelse, så vi undgår de store konsekvenser stress kan have personligt såvel som økonomisk. Vi tror på, at vi alle bliver mere glade, får bedre livskvalitet, bliver dygtigere og bedre medarbejdere, chefer, forældre og kærester – uden stress. Vi vil oplyse om stress – da det er et kæmpe sundheds- og samfundsproblem og vi vil også gerne fortælle de gode, succesfulde historier…

Vi vil have fokus på og skabe debat om stress, så alle ved hvad stress er og hvor farligt og livsbegrænsende det kan være.

Derudover arbejder vi aktivt og målrettet mod at:
  • Lave bæredygtig stressbehandling med hovedvægt på forebyggelse, så vi undgår de store konsekvenser, stress kan have personligt såvel som økonomisk.
  • Hjælpe mennesker og virksomheder med ikke at blive syge af stress, samt give dem redskaber til at opretholde en god og tilfredsstillende arbejds- og livskvalitet.
  • Have fokus på uddannelse, personligt lederskab, mental, fysisk og social sundhed.
  • Forebygge stress hos børn og unge, i et tæt samarbejde med Børnestressfonden.
  • Uddanne ambassadører rundt omkring i organisationer, der skal være med til at sætte lys på ubalancer og genoprette dem.

Hvordan gør vi det..?

Læs mere om stressbalance metoden her.

Læs mere om vores online stresskurser, hvor du kan blive stressfri på mindre end 10 uger.

Vi har udviklet et koncept for virksomheder, som er alle pengene værd. Læs mere om det her.

Stressambassadøren er associeret partner med HUMANsupport